FARM TO TABLE
חוויה חקלאית מהאדמה לצלחת
טיפים של זהב לשימוש בצמחי מרפא ואורח חיים בריא
קטיף עצמי בשילוב סדנת בישול איטלקית
ולסיום טעימות שיכר מקומי
אנו מזמינים אתכן אל המושבה הטמפלרית הקסומה בית לחם הגלילית, להנות מיום שכולו הרפתקאות קולינריות.
את היום נתחיל כמובן בקפה וארוחת בוקר קלה ממיטב התוצרת המקומית בחוות 'קטופותי'.
קטופותי היא חווה חקלאית מיוחדת במינה המשלבת קטיף עצמי ממגוון רחב של פירות וירקות בשדה רחב ידיים. האירוח בחווה כולל סיור בהדרכת רמי חורב, חקלאי בן המושב, שמספר בדרכו הייחודית על הגידולים השונים במקום, ועל מורשת החקלאות בארצנו.
בתום הקטיף אנחנו ממשיכים בהליכה קצרצרה לחוות דרך התבלינים בלב השדות. בחווה מגדלת ומייצרת משפחת ציטרשפילר מזה 50 שנה, צמחי מרפא ותבלינים איכותיים. לצורך מימוש חזון הפצת תורת התבלינים כדרך לחיים בריאים וטובים יותר. אבי ציטרשפילר, מבעלי החווה והרבליסט מדהים, מציע לאורחיו "מחסן רעיונות" לשילוב התבלינים וצמחי המרפא בחיי היומיום.
אתן מוזמנות לבחור אחת מהסדנאות המוצעות: צמחים לצד רופא / סיבות טובות להשתמש בתבלינים / צמחים בשירות החשק והאון / צמחים בשירות העור / הפחתת משקל ועיכול קל
הרעב נותן את אותותיו ואנחנו עוברים לחלק הקולינרי של היום עם סדנת בישול איטלקי בחוות דרך התבלינים.
בתום הארוחה, עצירה קטנה לסיום מתוק ביקב בוטיק אשר יקבל את פניכן עם סרטון קצר המציג את סיפורו של היקב. מלווה בסקירה על הנעשה בו בימים אלה, וטעימות ממגוון השיכרים המיוחדים המיוצרים במקום.
Comments